Újabb 8 Manna nyert nemzetközi minősítést!
Újabb 8 manna nyert nemzetközi minősítést!

Újabb 8 Manna nyert nemzetközi minősítést!Nagy örömmel és büszkeséggel jelentem, hogy az egyik legrangosabb európai natúrkozmetikai szervezet, a COSMOS BDIH nemzetközi minősítését mostantól újabb 8 Manna viselheti!

Hatalmas elismerés számomra, és az egész Manna csapat számára ez! Méltó megbecsülése annak a kemény munkának, melyet annak érdekében végzünk, hogy a legtökéletesebb Mannákat kínálhassuk Neked. Persze sikereinket - ezt is beleértve - legfőképpen Neked köszönhetem, hiszen vásárlóként a te támogatásod nélkül nem tudtunk volna ilyen eredményeket elérni.

Nézzük azonban, hogy mit is takar pontosan a COSMOS BDIH minősítés és miért olyan fontos. Amikor a Cosmos minősítést látod a Mannák csomagolásán, akkor az garanciát jelent számodra arra, hogy a termék szintetikus illatanyagoktól és színezőanyagoktól mentes, nem tartalmaz kőolajszármazékokat és az alapanyagok ellenőrzött, megbízható forrásokból származnak. A COSMOS BDIH ellenőrei nagyon alaposan és szigorúan megvizsgálják a termékeket, ezért is ennyire értékes ez a minősítés. Már egyetlen nem megfelelő összetevő is elég számukra, hogy megvonják, vagy ne adják meg.

Nemcsak az alapanyagok származási helyét veszik figyelembe, hanem azt is, hogy milyen eljárással készülnek a Mannák, sőt, még annak is utánajárnak, hogy a csomagolás során milyen anyagokat használunk fel.

És akkor jöjjön a csodálatos lista új büszkeségeinkkel! Ez az a nyolc termék, mellyel BDIH oklevelünk bővült, mindegyik Cosmos Natural minősítést szerzett!

- Aktív arctisztító szappan kámforral

- COCO ylang-ylang folyékony szappan

- COCO levendula folyékony szappan

- Habvarázs folyékony szappan

- Mandarin szappan

- Neroli tusfürdő

- Rozmaring borsmenta tusfürdő

- Tündérálmok halántékbalzsam

Büszke vagyok rá, hogy ezekkel együtt immár összesen 56 Manna használhatja a védjegyet! Bevallom őszintén, hogy amikor megkaptam a hírt, hihetetlen boldogságot éreztem, mert tudtam, hogy a Te támogatásod és szereteted nélkül mindez nem válhatott volna valóra. Ti vagytok számomra a legnagyobb inspiráció, és csodálatos érzés, amikor a visszajelzéseitekről olvashatok. Az egész Manna csapatnak erőt ad ez a minősítés, és tudom, hogy számotokra is ugyanolyan fontos, mert a fenti nyolc termék kedvenceitek közé tartozik. Azt hiszem, hogy a Cosmos Natural minősítés egy újabb ok arra, hogy ezekkel a natúr, vegyszermentes kozmetikumokkal kényeztessük bőrünket. Ez a minősítés etikailag is sokat jelent, és fontos jelzés számunkra, hogy a legjobb irányba haladunk a környezettudatosság felé vezető úton.

Egy ilyen minősítés elnyerése óriási lendületet ad nekünk, még nagyobb lelkesedéssel vetjük bele magunkat a termékfejlesztésekbe! Elárulhatom, hogy rengeteg új ötletünk van, az idén is több újdonság bevezetését tervezzük. A részletekről még nem beszélhetek, de annyi biztos, hogy a már eddig is gazdag Manna paletta további különlegességekkel bővül majd.

A Cosmos Natural minősítést büszkén tesszük a Mannák csomagolására. Mindig arra emlékeztetnek, hogy hűségeteknek és bizalmatoknak köszönhetően együtt csodákra vagyunk képesek!Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

 • avatar

  Gratulálok! Annak idején, amikor felfedeztem a Mannát, nekem ez tetszett benne a legjobban! Le a kalappal az újabb sikerek előtt! :-)

  • Kati
  • 2019-03-10 17:28
 • avatar

  Gratulálok Nektek és további sok sikert kívánok a munkátokhoz!

  • Lívia Enikő
  • 2019-02-27 15:47

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet