Jár neked a luxus!
jár neked a luxus!

Jár neked a luxus!A luxus érzését hozza el számodra, hidratált érzést nyújt és simábbá varázsolja arcbőröd. Most az értékes kincset, a Manna Luxus arcelixírt kedvezményes áron megszerezheted!


Valami különlegességre vágysz? Kényeztesd arcbőröd Manna Luxus arcelixírrel minden nap, hiszen ettől bizonyítottan csökkenek a ráncaid!

A valóra vált álom

Régóta dédelgetett vágyam teljesült, amikor megszületett a Luxus arcelixír. Sok-sok évig kísérleteztem, éjjel-nappal dolgoztam rajta, teszteltem a formulát. Ezalatt 17 tesztváltozat készült az arcelixírből, és mindvégig a maximumra törekedtem. Már az első receptek is nagyon népszerűek voltak, pozitív visszajelzéseket kaptam, de maximalistaként nem értem be a tökéletesnél kevesebbel. Hisz tudhatod: az a legfontosabb számomra, hogy te mindig a legeslegjobbat kaphasd a Mannától.

A Luxus arcelixírben – mint minden Mannában – benne van szívem, lelkem és a Manna tudásának, tapasztalatának színe java


Biztos voltam benne, hogy a csodálatos olajokból és egyéb vegyszermentes bőrápoló hatóanyagokból készült Manna elixír megfelelően gondoskodik majd arcbőrödről, de fontosnak tartottam, hogy egy független, nemzetközileg elismert kutatólaboratórium is tesztelje.

Bizonyítottan

  1. Csökkenti a ráncok hosszúságát és mélységét*
  2. Hidratáló érzést nyújt*
  3. Javítja a bőr feszességét*
  4. Rugalmasabbá, simábbá válik arcbőröd*
  5. Könnyen beszívódik**
  6. Éjszakai arcszérumként tökéletes választás**

*független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium által 25 nő (26-65 éves) bevonásával elvégzett, négy héten keresztül (napi egyszeri használat mellett) tartó kutatásának műszeres mérési adatai alapján
**független, nemzetközileg elismert vizsgáló laboratórium által 25 nő (26-65 éves) bevonásával elvégzett, négy héten keresztül (napi egyszeri használat mellett) tartó kutatásának szubjektív felhasználói visszajelzései alapján

Mesés elixír, bűbájos csomagolásban

Az exkluzív Manna arcszérumból elég egy pár cseppet arcodra és szemkörnyékedre simítanod, és meglátod: bőröd hálás lesz érte!

Az arcelixírt szemet gyönyörködtető, rózsaszín üvegcsébe töltöttük, melyen bájos virágfüzérek tekergőznek. Vedd a kezedbe, gyönyörködj elegáns és letisztult formájában! Ráadásul praktikus pipettás kupakja miatt gyerekjáték lesz számodra a használata.

Te is rajongsz a Manna Luxus arcelixírért? Most rendkívüli lehetőség vár rád: 2019.04.11. éjfélig a 30 ml-es 8390 Ft helyett csupán 6990 Ft-ért a tiéd lehet, kattints ide >>>

Ugye milyen mennyei ez a Manna? Te próbáltad már?

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet