Hulladékból érték: új Manna, újrahasznosított csomagolással!
hulladékból érték: új manna, újrahasznosított csomagolással!

Hulladékból érték: új Manna, újrahasznosított csomagolással!Hatalmas változások kezdődtek a Mannánál! Nemrég az összes szappan csomagolásából száműztük a műanyagot, most pedig megtettük a következő lépést: a legújabb Manna már óceáni hulladékból készült, újrahasznosított csomagolást kapott!


Nemcsak a Mannások elégedettsége, hanem a környezetvédelem is szívügyem. Sok-sok levelet, üzenetet kaptam: többen kértetek tőlem Mannát az arcbőrötök radírozására, illetve sürgettétek az újrahasznosított csomagolás bevezetését. Arra törekszem, hogy valóra váltsam az álmaitokat, ezért mindkettőt megvalósítottam! :)

Új Manna, újrahasznosított csomagolásban

Megérkezett az arcbőröd számára alkotott, különleges Manna, a Krémes arcradír olívamag-őrleménnyel, melyet 2019.07.11. éjfélig bevezető áron szerezhetsz meg!

Ez a hiánypótló és forradalmi arcápoló kimondottan az arcod radírozására készült, ráadásul a csomagolása nemcsak újrahasznosítható, hanem nagyrészt újrahasznosított anyagból, óceáni hulladékból készült!

Miért óceáni hulladék?

Ugye te is láttad már a sokkoló képeket, melyek az óceánokban úszó, több ezer négyzetkilométeres szemétszigetekről és a szenvedő állatokról készültek? Ha azt gondolod, hogy ez ellen te magad nem sokat tehetsz, nagyon tévedsz! Hisz ha mindenki szelektíven gyűjtené az újrahasznosítható hulladékot, sőt tudatosan választana újrahasznosított csomagolást, már ez önmagában nagyon sokat segítene!

A Manna szappanok csomagolása nemrég megújult, száműztük a nejlonborítást, és teljes mértékben újrahasznosíthatóvá vált. Ez volt az első lépcsőfok, a következő pedig a Krémes arcradír olívamag-őrleménnyel tubusa, ami szinte kizárólag újrahasznosított óceáni hulladékból készül. Ígérem Neked: ezt folytatni fogjuk!


Lépésről lépésre haladunk, és még nagyon hosszú út áll előttünk. Ugye segítesz, hogy együtt létrehozhassunk egy szebb, tisztább világot? A Te támogatásod ad erőt és kitartást, hogy folytassam, hisz veled együtt mindenre képesek lehetünk!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is elolvashassák

Hozzászólások

Hozzászólnál? Hozzászólás írásához kérjük lépj be! Belépek

  • avatar

    Óriási ötlet! Kötelezővé kellene tenni.

    • Katalin
    • 2019-07-16 09:09

Díjazzuk a hűséged!

A százalékokban számított kedvezmények ideje lejárt, mert szeretnénk, ha Manna Club tagként megkülönböztetett figyelmet és még több kedvezményt kapnál. Ezért létrehoztunk a Manna Clubot, ahol könnyen átláthatod az aktuális ajánlataid.

Tudj meg többet